Gazduire Sedii Firme

Satisfacția clienților este pasiunea noastră

Pentru a infiinta o firma in Romania trebuie sa urmati o anumita procedura. Primul pas important si major este sa pregatiti documentatia necesara si sa definitivati un dosar pe care il veti depune la Registrul Comertului. In prealabil va trebui sa rezervati denumirea firmei si sa stabiliti un sediu social.

Stabilirea sau gasirea unui sediu social se poate dovedi un proces destul de anevoios in anumite situatii, insa noi va putem ajuta cu acest lucru. De ce este dificil sa gasesti un sediu social pentru firma? Pentru ca trebuie sa indepliniti o serie de conditii, iar uneori e nevoie de aprobari speciale.

Un lucru pe care il puteti face pentru a evita toata aceasta birocratie este sa apelati la ad-avocat pentru servicii de gazuire sediu social. Oferim acest serviciu in mai multe localitati din Romania si va rugam sa ne contactati pentru a va oferi detalii exact pentru situatia dumneavoastra.

Gazduire Sedii Firme Constanta Avocat Avram Adrian
  • stabilirea sediului social se face pentru o anumita perioada (in general,  12 luni)
  • numai SRL-urile si SA-urile pot solicita si primi gazduire de sediu social la o firma de avocatura
  • pentru PFA-uri nu exista aceasta permisiune (vezi Lega societatilor comerciale)
  • serviciul de gazduire a sediului social necesita incheierea unui contract
  • sediul social va fi folosit exclusiv pentru primirea corespondentei societatii ce a solicitat serviciile de gazuire sediu social la avocat.

Solicita informatii

Avocat Avram Adrian